Armaris de portes corredisses

Flavour

La combinació ideal!

El model Flavour es fabrica amb 4 amplades diferents amb tiradors blancs o platejats. Les diferents possibilitats permeten crear la combinació ideal d'armari per cada necessitat. Els elements interiors, de color blanc, es poden personalitzar i combinar com es vulgui.

(podeu veure aquest model a la nostra exposició)

Kick

Armari de portes corredisses amb 4 amplades diferents, des de 152 - 302 cm. Portes personalitzables de 4 peces, amb diferents colors de fusta, vidres i colors. Interior totalment personalitzable en color auró.

(podeu veure aquest model a la nostra exposició)

Matrix

La combinació de roure sorra, blanc i el disseny asimètric creen el sistema d'armaris Matrix i són l'atractiu central del dormitori! Es poden seleccionar dos combinacions de portes i quatre amplades diferents. Igual que tots els armaris, els interiors son totalment personalitzables amb múltiples accessoris.

Multiplay

Multiplay és un armari amb 2 o 3 portes corredisses amb tiradors estilitzats de color platejat, blanc o negra. L'armari permet múltiples combinacions amb diferents dissenys de portes i els colors dels tiradors. Sis amplades i dos alçades diferents. Interior totalment personalitzable de color blanc.

Descobreix les noves tendències:

La novetat: La línia Multiplay està disponible amb un acabat ultra mate de gran qualitat, que dóna a aquest sistema un look molt elegant!

Synkro

Facilitat d'accés millorada!

Les dos portes centrals d'aquest armari de portes corredisses s'obren simultàniament en direccions oposades, oferint un accés òptim a la part interior de l'armari.

Trio

L'armari de portes corredisses Trio ofereix fins a 4 amplades diferents, portes de panells personalitzables i un ventall d'accessoris interiors totalment modular. Els diferents estils disponibles s'adapten perfectament al seu dormitori.