Dormitoris

Choice

El model Choice inclou 5 capçals per escollir i 3 tipus de bancades amb diferents acabats. Hi ha capçals de fusta, imitacions de pell o bé tapissats, amb la possibilitat d'incloure llums a tots ells. Choice ens ofereix totes aquestes combinacions, així com la possibilitat de combinar-ho amb tauletes, calaixeres i armaris a joc.

(podeu veure aquest model a la nostra exposició)

Cosmo

Cosmo és un llit molt confortable amb una bancada molt alta, per donar solidesa. La peuera del llit es pot triar amb peus de fusta o flotant. El capçal està disponible amb fusta o bé tapissat (molt còmoda quan estem sentats). Opcionalment, es pot integrar il·luminació en el mateix capçal. El llit Cosmo té una alçada de 45 cm per permetre aixecar-nos amb més facilitat.

Shape

Shape és un dels nostres llits més selectes d'aquestes col·leccions. El capçal lleugerament curvat es pot triar ultra mate o brillant. Els detalls de la peuera i el capçal són amb fusta massissa de roure o cromats, per donar al llit un toc especial. Podem combinar-lo amb tauletes de nit i armaris del mateix estil.