Juvenils

Flexa Classic

Fa més de 20 anys que disposem dels llits Flexa pels nostres clients. El primer model, el Flexa Classic, encara està totalment vigent i gracies a la seva durabilitat, està dissenyat per ampliar-se sempre que es desitgi.

A la nostra botiga, o bé la botiga online, disposem en estoc de la major part d'articles Flexa Classic, per ampliar un sistema existent o comprar-ne un de nou. També podem ajustar qualsevol llit Flexa a les seves necessitats, amb escales laterals, ampliacions, canvis d'alçada, etc.

Actualment, el model Flexa Classic, es fabrica amb multitud de complements i amb 3 colors: Pi natural, pi blanquejat i pi terra.

Flexa White

Amb la mateixa qualitat que els llits Flexa Classic, es fabrica la sèrie de mobles Flexa White, completament lacat amb blanc o bé amb peus de fusta massissa. Es pot acolorir amb una barana davantera de color o bé utilitzar tots els tèxtils de Flexa.

Completament modular i ampliable sempre que sigui necessari. Disposem en estoc per entrega immediata tots els llits i totes les mides disponibles, a la nostra botiga online.

Flexa Play

Amb els complements de Flexa Play pots tenir un toc de color a qualsevol habitació Flexa. El llit estil retro es perfecte per nens i adolescents. Els colors són suaus, però alegres i així es poden combinar molt bé les diferents peces entre elles.

Flexa Baby

Dissenyat per nadons, els mobles Flexa Baby evolucionen a les diferents etapes infantils. Per exemple, el bressol - llit, es pot utilitzar dels 0-5 anys. La trona, permet transformar-se fins a l'adolescència. Tot això es possible gracies a la qualitat dels productes i del disseny escandinau atemporal.