Menjadors, Sales d'estar i Mobles de TV

Chester – Experiència contrastada

El nostre model de mobles Chester, són peces elegants i individuals. Qualsevol espai pot lluir amb un moble així. Els complements com prestatges de paret, espais oberts en el mateix moble i espais il·luminats ajuden a crear un ambient agradable i modern. Els detalls de roure massís incorporen la calidesa a l'aspecte general.

(Podeu veure aquest model a la nostra exposició)

Beam W - Emmagatzematge atractiu i pràctic

No hi ha límits a les combinacions de la sèrie Beam! Els elements apilables es poden combinar per crear mòduls de paret personalitzats. Podem afegir-hi peces individuals com taules de centre, aparadors, vitrines, etc per crear l'ambient de menjador o sala d'estar que vulguis. Calaixos inferiors sense tiradors i amb tecnologia push-to-open. Tots els calaixos es tanquen suaument gracies al sistema Soft Flow. Es pot utilitzar la il·luminació LED, opcional, per destacar els elements interiors.

Cool - simple & robust

El menjador i sala d'estar Cool es caracteritza per les línies simples, robustes i el joc de colors entre la fusta dels mobles i les combinacions amb blanc o antracita. Tots els models estan disponibles com elements singulars i també combinen perfectament amb una composició personalitzada.

Feel - Fusta natural!

FEEL són mobles per gent que li agrada la natura. La fusta massissa és perfecte en una casa on predomini la naturalitat. Original i sense complicacions. Amb FEEL gaudiràs de la natura en el menjador i la sala d'estar.

Game i Game Plus

Si t'agrada aquest model de mobles et serà molt fàcil trobar la combinació adequada per el menjador, sala d'estar o moble de TV. Hi han elements per penjar a paret, mòduls baixos, mobles per TV , vitrines, etc que podràs combinar com vulguis. Podràs incorporar efectes amb llums i tiradors metàl·lics, per donar el toc exclusiu.

Linea - Disseny elegant

La sèrie LINEA té un disseny elegant y de qualitat. Incorpora manetes allargades de color roure fosc o platejades per contrastar amb els acabats blanc i gris pedra. Prefereixes alguna cosa més sofisticada? Llavors, tria els frontals blanc brillant o gris pedra!